Een AED aanschaffen| AED Service Nederland Ede

Een AED aanschaffen

U overweegt de aanschaf van een AED omdat u daarmee levens wilt redden wanneer de situatie daar om vraagt. Daarom is het van groot belang dat u een goed advies krijgt voor u de keuze voor een AED maakt.

Wij bieden AED's van drie verschillende leveranciers.

Defibtech AED

HeartSine AED

  heartsine-AED
Defibtech Lifeline AED’s zijn waterbestendig, schokbestendig en zelfs in te zetten in vliegtuigen en boten. Eenvoudig te bedienen en zeer duurzaam. 5 Jaar garantie.  HeartSine Samaritan AED’s zijn zeer compacte en gebruiksvriendelijke AED’s. Schok-, stof- en waterbestendig. 10 jaar garantie. Visuele en audio instructies.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een AED?

Bij de aanschaf van een AED is het vooral belangrijk om te weten waar de AED komt te hangen. Is het buiten bij een sportveld of een golfbaan of binnen in een bedrijf of een school? Er is een verschil tussen waterbestendige of gewone AED's. Ook is het belangrijk te weten of de AED in een openbare ruimte komt of in een afgesloten ruimte. Soms is het in verband met kans op diefstal goed om de AED achter slot en grendel te stoppen. Wilt u weten welke AED voor uw situatie de beste keuze is? We geven u graag een passend advies.

Wat is een AED?

Een AED, ook wel automatische externe defibrillator genoemd, wordt gebruikt in levensbedreigende situaties als gevolg van een hartritmestoornis. Door een AED te gebruiken corrigeert u de hartritmestoornis, door een stroomstoot toe te dienen aan het slachtoffer. In veruit de meeste gevallen waarin een schok wordt toegediend, komt het hart weer op gang. De AED kan dus met recht een levensreddend instrument worden genoemd!

 

Accessoires voor uw AED

 • AED elektroden voor kinderen

  Kinderelektroden Defibtech LifelineSpeciaal voor kinderen van 1 tot 8 jaar (of 25kg) verkopen wij kinderelektroden. Deze "pediatrische elektroden" verlagen het energieniveau van de schok. Boven de 8 jaar kunt u volwassenen elektroden gebruiken.

  Lees meer...  
 • AED elektroden voor volwassenen

  Elektroden Defibtech LifelineDeze verpakking bevat één paar elektroden voor defibrillatie van een volwassene. De elektroden zijn continu verbonden met de AED en zijn dan ook altijd gereed voor gebruik. De elektroden zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

  Lees meer...  
 • AED hoofdbatterij

  Defibtech Lifeline Batterij UnitDe hoofdbatterij is de energiebron die zorgt voor het vermogen voor de schokken die u met de AED wilt toedienen. Een AED hoofdbatterij heeft een levensduur van 3 tot wel 7 jaar. Dit is afhankelijk van de situatie waar de AED zich verkeert.

  Lees meer...  
 • AED draagtas

  Defibtech Lifeline AED DraagtasDe AED draagtas is bijzonder geschikt om uw AED in op te bergen of te vervoeren wanneer u pendelt tussen locaties. De tas bevat een speciale ruimte om reserve elektroden en een veiligheidsset in op te bergen.

  Lees meer...  
 • AED wandbeugel

  AED WandbeugelAan de AED wandbeugel kunnen nagenoeg alle soorten AED worden bevestigd. Ook de draagtas kan aan de beugel worden opgehangen. Uw AED hangt zo voor het grijpen wanneer u hem nodig heeft!

  Lees meer...  
 • AED wandkast

  AED WandkastDe AED wandkast is uiterst geschikt om uw AED in op te bergen. Zo neemt uw AED geen onnodige bergruimte in en weet u altijd waar u hem kunt vinden. Ideaal dus! De kast is voorzien van een alarm en is geschikt voor alle AED soorten.

  Lees meer...  
 • AED veiligheidset

  Een AED veiligheidsset bevat alle hulpmiddelen die u nodig heeft bij de inzet van een AED. Van een schaar om kleding snel open te kunnen knippen, een scheermes tegen zware beharing tot een mondmasker voor beademing.

  Lees meer...  
 • Testbatterij voor AED zelftest

  9v Lithium batterijIedere AED voert een dagelijkse zelftest uit. Met deze zelftest wordt automatisch gecontroleerd of de AED nog in optimale toestand verkeert. Om de hoofdbatterij te beschermen wordt hiervoor bij de Defibtech AED's een aparte batterij gebruikt.

  Lees meer...