AED huren of leasen | AED Service Nederland Ede

AED in werking

Laatste nieuws

Gebruikte AED kopen

Met enige regelmaat bieden we AED's tegen een gereduceerde prijs aan. Deze gebruikte AED verkeren praktisch in nieuwstaat en zijn goed onderhouden en uitgebreid getest.

Lees meer...

Laat gratis uw AED's testen bij AED Service!

Een groot aantal AED's wordt slecht of helemaal niet onderhouden. AED Service wil daar een einde aan maken. Wilt u weten of uw AED nog correct functioneert en inzetbaar is wanneer het nodig is?

Lees meer...

Een AED huren of leasen

Wij verhuren AED's voor korte of lange periodes. Voor een evenement kunt u een AED voor een dag huren, maar ook kunt u een leasecontract voor een periode van 5 jaar afsluiten. U huurt of least de AED all-in. Dus inclusief de vervangende batterijen, elektroden en de verzekering. U staat nooit meer voor financiële verassingen. Wilt u direct een AED leasen of huren. Klikt u dan hier op huren of leasen.

Huren van een AED

U organiseert een evenement of activiteit? Heeft tijdelijk één of meer AED's nodig voor een project of bouwplaats? AED Service Nederland verhuurt AED's van een dag tot 5 jaar. We adviseren u graag over het aantal AED's dat nodig is voor uw evenement. U huurt al een AED vanaf € 40,= per week! Klik hier om direct een AED te huren

 

U huurt een Defibtech Lifeline AED inclusief:

 • Draagtas, batterij, reserve batterij, elektroden en veiligheidsset (Schaar, handschoenen, scheermes etc.)
 • 24-uurs service in geval van storingen
 • Een vervangende AED in geval van niet te verhelpen storingen
 • Verzekering tegen diefstal

Leasen van een AED

Wilt u kunnen beschikken over AED's, maar op dit moment niet de investering doen? Dan is het leasen van de AED's voor u de oplossing. U least de AED voor een periode van 5 jaar. Een lease AED is uiteraard voorzien van alle accessoires. Indien nodig least u de AED inclusief de AED wandkast om hem op te bergen. Het is verplicht een onderhoudscontract voor het jaarlijks controleren van de AED af te sluiten bij het leasecontract. U least al een AED vanaf € 17,50 per maand!
Klik hier om direct een AED te leasen

 

U leased een AED inclusief:

 • Draagtas, batterij, reserve batterij, elektroden en veiligheidsset (Schaar, handschoenen, scheermes etc.)
 • 24-uurs service in geval van storingen
 • Een vervangende AED in geval van niet te verhelpen storingen of reparatie
 • Verzekering tegen diefstal
 • Vervangende batterijen en elektroden in geval van verjaring of inzet
 • Wandkast op verzoek

U heeft geen extra kosten voor verzekeringen of vervanging.
Wilt u meer informatie? Belt u ons via telefoonnummer 085 - 489 76 74.

Accessoires voor uw AED

 • AED elektroden voor kinderen

  Kinderelektroden Defibtech LifelineSpeciaal voor kinderen van 1 tot 8 jaar (of 25kg) verkopen wij kinderelektroden. Deze "pediatrische elektroden" verlagen het energieniveau van de schok. Boven de 8 jaar kunt u volwassenen elektroden gebruiken.

  Lees meer...  
 • AED elektroden voor volwassenen

  Elektroden Defibtech LifelineDeze verpakking bevat één paar elektroden voor defibrillatie van een volwassene. De elektroden zijn continu verbonden met de AED en zijn dan ook altijd gereed voor gebruik. De elektroden zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

  Lees meer...  
 • AED hoofdbatterij

  Defibtech Lifeline Batterij UnitDe hoofdbatterij is de energiebron die zorgt voor het vermogen voor de schokken die u met de AED wilt toedienen. Een AED hoofdbatterij heeft een levensduur van 3 tot wel 7 jaar. Dit is afhankelijk van de situatie waar de AED zich verkeert.

  Lees meer...  
 • AED draagtas

  Defibtech Lifeline AED DraagtasDe AED draagtas is bijzonder geschikt om uw AED in op te bergen of te vervoeren wanneer u pendelt tussen locaties. De tas bevat een speciale ruimte om reserve elektroden en een veiligheidsset in op te bergen.

  Lees meer...  
 • AED wandbeugel

  AED WandbeugelAan de AED wandbeugel kunnen nagenoeg alle soorten AED worden bevestigd. Ook de draagtas kan aan de beugel worden opgehangen. Uw AED hangt zo voor het grijpen wanneer u hem nodig heeft!

  Lees meer...  
 • AED wandkast

  AED WandkastDe AED wandkast is uiterst geschikt om uw AED in op te bergen. Zo neemt uw AED geen onnodige bergruimte in en weet u altijd waar u hem kunt vinden. Ideaal dus! De kast is voorzien van een alarm en is geschikt voor alle AED soorten.

  Lees meer...  
 • AED veiligheidset

  Een AED veiligheidsset bevat alle hulpmiddelen die u nodig heeft bij de inzet van een AED. Van een schaar om kleding snel open te kunnen knippen, een scheermes tegen zware beharing tot een mondmasker voor beademing.

  Lees meer...  
 • Testbatterij voor AED zelftest

  9v Lithium batterijIedere AED voert een dagelijkse zelftest uit. Met deze zelftest wordt automatisch gecontroleerd of de AED nog in optimale toestand verkeert. Om de hoofdbatterij te beschermen wordt hiervoor bij de Defibtech AED's een aparte batterij gebruikt.

  Lees meer...