AED onderhoud| AED Service Nederland Ede

AED onderhoud

Onderhoud aan AED's wordt helaas regelmatig vergeten. De AED hangt aan de muur en krijgt weinig aandacht zolang hij niet nodig is. Met een AED onderhoudscontract verzekert u zich er van dat uw AED in goede conditie én gebruiksklaar is. Hier leest u de inhoud van ons onderhoudscontract.

Waarom zou u onderhoud plegen aan uw AED?

Dat uw AED in goede staat verkeert, is van levensbelang. Wanneer het onderhoud van de AED te wensen overlaat, kan dit catastrofale gevolgen hebben voor slachtoffers van een hartstilstand. Zij kunnen door gebrekkig functioneren van de AED onnodige schade lijden, mogelijk zelfs met de dood tot gevolg. Een regelmatige controle, het tijdig vervangen van accu's en elektroden voorkomt verrassingen bij een AED inzet. Klikt u hier voor onze werkzaamheden tijdens een servicebezoek.

Service voor uw AED

AED Service Nederland biedt u een complete onderhoudsservice. Hiermee verzekert u zich van een optimale staat van uw AED. Onze vakbekwame monteurs staan te allen tijde voor u klaar. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud van uw AED.

Klikt u hier voor het direct afsluiten van een onderhoudscontract. Of klikt u hier voor een vrijblijvende offerte voor het onderhoud van uw AED.

 

Accessoires voor uw AED

 • AED elektroden voor kinderen

  Kinderelektroden Defibtech LifelineSpeciaal voor kinderen van 1 tot 8 jaar (of 25kg) verkopen wij kinderelektroden. Deze "pediatrische elektroden" verlagen het energieniveau van de schok. Boven de 8 jaar kunt u volwassenen elektroden gebruiken.

  Lees meer...  
 • AED elektroden voor volwassenen

  Elektroden Defibtech LifelineDeze verpakking bevat één paar elektroden voor defibrillatie van een volwassene. De elektroden zijn continu verbonden met de AED en zijn dan ook altijd gereed voor gebruik. De elektroden zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

  Lees meer...  
 • AED hoofdbatterij

  Defibtech Lifeline Batterij UnitDe hoofdbatterij is de energiebron die zorgt voor het vermogen voor de schokken die u met de AED wilt toedienen. Een AED hoofdbatterij heeft een levensduur van 3 tot wel 7 jaar. Dit is afhankelijk van de situatie waar de AED zich verkeert.

  Lees meer...  
 • AED draagtas

  Defibtech Lifeline AED DraagtasDe AED draagtas is bijzonder geschikt om uw AED in op te bergen of te vervoeren wanneer u pendelt tussen locaties. De tas bevat een speciale ruimte om reserve elektroden en een veiligheidsset in op te bergen.

  Lees meer...  
 • AED wandbeugel

  AED WandbeugelAan de AED wandbeugel kunnen nagenoeg alle soorten AED worden bevestigd. Ook de draagtas kan aan de beugel worden opgehangen. Uw AED hangt zo voor het grijpen wanneer u hem nodig heeft!

  Lees meer...  
 • AED wandkast

  AED WandkastDe AED wandkast is uiterst geschikt om uw AED in op te bergen. Zo neemt uw AED geen onnodige bergruimte in en weet u altijd waar u hem kunt vinden. Ideaal dus! De kast is voorzien van een alarm en is geschikt voor alle AED soorten.

  Lees meer...  
 • AED veiligheidset

  Een AED veiligheidsset bevat alle hulpmiddelen die u nodig heeft bij de inzet van een AED. Van een schaar om kleding snel open te kunnen knippen, een scheermes tegen zware beharing tot een mondmasker voor beademing.

  Lees meer...  
 • Testbatterij voor AED zelftest

  9v Lithium batterijIedere AED voert een dagelijkse zelftest uit. Met deze zelftest wordt automatisch gecontroleerd of de AED nog in optimale toestand verkeert. Om de hoofdbatterij te beschermen wordt hiervoor bij de Defibtech AED's een aparte batterij gebruikt.

  Lees meer...