Al vanaf € 0,99 per dag een AED    +    Meest complete AED oplossingen van NL    +    AED-plan op maat

Meest complete AED oplossingen van Nederland

Iedere bedrijfssituatie is anders. Dit vraagt om een oplossing die voor uw situatie geschikt is. Zo is het ook met AED’s. Het doel van een AED is om mensenlevens te redden.

Het kan zijn dat u een festival organiseert, waarbij u voor en op korte termijn uw bezoekers wilt kunnen bedienen in geval van een levensbedreigende situatie. Het aantal bezoekers en het verzorgingsgebied wijkt sterk af van een reguliere plaatsing van een AED in een houtzagerij.

Zowel de plaatsing, duur als de grootte van een verzorgingsgebied maakt de keuze van een AED een complexe beslissing. Ook is een AED een complex medisch apparaat wat door een hulpverlener zonder medische achtergrond te gebruiken is.

AED Service Nederland heeft veel ervaring met de meest complexe plaatsingen van AED’s in Nederland. Hierbij kunt u denken aan de levering van AED’s op festivals, bouwterreinen zonder adressen en verenigingen met een slechte bereikbaarheid.

Heeft u een AED nodig, alleen weet u niet welke oplossingen er mogelijk zijn? Neem dan contact op met AED Service Nederland. Wij helpen u graag en denken écht met u mee. Een levensreddend apparaat voor úw situatie.