AED accessoires| AED Service Nederland Ede

AED accessoires

Onze AED's zijn compleet uitgerust wanneer u ze aanschaft. Uw AED is reeds voorzien van accu, elektroden en een draagtas. Om uw AED goed op te bergen is een AED wandkast een uitstekende oplossing. Daarnaast heeft u, wisselend per merk en type AED, op gezette tijden nieuwe accu's, batterijen of elektroden nodig. Of speciale kinderelektroden. Hieronder ziet u al onze AED accessoires. Wilt u direct online bestellen? Kijkt u dan op www.aedmarkt.nl.

Klikt u op het AED merk om de accessoires voor uw AED te zien. Weet u niet welke AED u heeft, we helpen u graag. Neemt u telefonisch contact met ons op via 085 - 489 76 74. 

 

Accessoires voor uw AED

 • AED elektroden voor kinderen

  Kinderelektroden Defibtech LifelineSpeciaal voor kinderen van 1 tot 8 jaar (of 25kg) verkopen wij kinderelektroden. Deze "pediatrische elektroden" verlagen het energieniveau van de schok. Boven de 8 jaar kunt u volwassenen elektroden gebruiken.

  Lees meer...  
 • AED elektroden voor volwassenen

  Elektroden Defibtech LifelineDeze verpakking bevat één paar elektroden voor defibrillatie van een volwassene. De elektroden zijn continu verbonden met de AED en zijn dan ook altijd gereed voor gebruik. De elektroden zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

  Lees meer...  
 • AED hoofdbatterij

  Defibtech Lifeline Batterij UnitDe hoofdbatterij is de energiebron die zorgt voor het vermogen voor de schokken die u met de AED wilt toedienen. Een AED hoofdbatterij heeft een levensduur van 3 tot wel 7 jaar. Dit is afhankelijk van de situatie waar de AED zich verkeert.

  Lees meer...  
 • AED draagtas

  Defibtech Lifeline AED DraagtasDe AED draagtas is bijzonder geschikt om uw AED in op te bergen of te vervoeren wanneer u pendelt tussen locaties. De tas bevat een speciale ruimte om reserve elektroden en een veiligheidsset in op te bergen.

  Lees meer...  
 • AED wandbeugel

  AED WandbeugelAan de AED wandbeugel kunnen nagenoeg alle soorten AED worden bevestigd. Ook de draagtas kan aan de beugel worden opgehangen. Uw AED hangt zo voor het grijpen wanneer u hem nodig heeft!

  Lees meer...  
 • AED wandkast

  AED WandkastDe AED wandkast is uiterst geschikt om uw AED in op te bergen. Zo neemt uw AED geen onnodige bergruimte in en weet u altijd waar u hem kunt vinden. Ideaal dus! De kast is voorzien van een alarm en is geschikt voor alle AED soorten.

  Lees meer...  
 • AED veiligheidset

  Een AED veiligheidsset bevat alle hulpmiddelen die u nodig heeft bij de inzet van een AED. Van een schaar om kleding snel open te kunnen knippen, een scheermes tegen zware beharing tot een mondmasker voor beademing.

  Lees meer...  
 • Testbatterij voor AED zelftest

  9v Lithium batterijIedere AED voert een dagelijkse zelftest uit. Met deze zelftest wordt automatisch gecontroleerd of de AED nog in optimale toestand verkeert. Om de hoofdbatterij te beschermen wordt hiervoor bij de Defibtech AED's een aparte batterij gebruikt.

  Lees meer...