Al vanaf € 0,99 per dag een AED    +    Meest complete AED oplossingen van NL    +    AED-plan op maat

AED kopen

Wilt u een AED kopen omdat u daarmee levens wilt redden wanneer de situatie daar om vraagt? AED Service ondersteunt u hier graag bij. Het is van groot belang dat u een goed advies krijgt voor de beste keuze.

Waar moet u op letten bij het kopen van een AED?

Bij het kopen van een AED is het vooral belangrijk om te weten waar de AED komt te hangen. Is het buiten bij een sportveld of een golfbaan of binnen in een bedrijf of een school? Er is een verschil tussen waterbestendigheid van AED’s. Ook is het belangrijk te weten of de AED in een openbare ruimte komt of in een afgesloten ruimte. Daarnaast zijn er nog legio verschillen tussen de specificaties van de verscheidene defibrillatoren. Wilt u weten welke AED voor uw situatie de beste keuze is? We geven u graag een passend advies. Doordat de situatie zo bepalend is en er ontzettend veel factoren afhankelijk zijn voor de ideale AED, adviseren we u om vrijblijvend telefonisch contact op te nemen. Wij helpen u graag met iedere vraag die u heeft.

Wilt u meer informatie over de verschillende specificaties tussen de AED’s en wilt u weten welke AED het beste geschikt is voor uw situatie?