Retourneren| AED Service Nederland Ede

Retourneren

Wanneer u een AED heeft ingezet of een storing heeft helpen we u snel en ter plaatse. We repareren de AED of u krijgt direct een leen AED ter beschikking. U hoeft de AED niet naar ons op te sturen, wij komen naar u toe.

Andere producten retour zenden

Heeft u een ander product dat u wilt ruilen of gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, wilt u dan onderstaande procedure volgen?

Herroepingsrecht

U heeft 14 dagen bedenktijd na aflevering van onze producten. Wilt u gebruik maken van dit herroepingsrecht, dan gelden de volgende voorwaarden. Het recht van herroeping geldt alleen voor consumenten.

  1. Kosten voor de retourzending van de goederen zijn voor uw rekening.
  2. U ontvangt uw betaling inclusief de verzendkosten van de heenzending binnen 30 dagen, mits de goederen in goede staat zijn, indien redelijkerwijs mogelijk zonder beschadigingen aan product en de verpakkingen. Deze termijn gaat in op het moment dat u de artikelen terug stuurt, of aangeeft terug te willen sturen.
  3. Wilt u uw herroeping melden via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en het ordernummer.
  4. AED Service neemt na uw melding contact met u op over de afhandeling van de retourzending.
  5. Er dient een kopie van de afleverbon of factuur op de goederen aanwezig te zijn.